Harry Cornet derde in zwemloop

Breda, 21 april 2019 – Als voorbereiding op de diverse triathlon die Harry Cornet de komende zomer gaat doen, heeft hij deelgenomen aan een zwemloop in Breda. De zwemloop bestond uit 1000 meter zwemmen in Zwembad De Wisselaar te Breda en vervolgens 10knm lopen in 2 rondes van 5km in de buurt van het zwembad. Harry eindigde als derde in de categorie heren 40+.

De start van het zwemmen was met 8 maan tegelijk in een baan en dat maakt dat de eerste 100 meter een zooitje is, zoals Harry het zelf omschreef. Harry had voor de 1000 meter 13 minuten en 26 seconden nodig. De twee rondes van 5km hardlopgen vonden plaats over deels een gras- en zandpad en dit ging voor Harry in 41 minuten en 12 seconden.

Uiteindelijk finishte Harry na 56 minuten en 12 seconden en werd hij derde bij de heren 40+ en was hij de zevende heer all-in.

Komende zomer wil Harry in iedergeval deelnemen aan de triathlon van Gorinchem en de crossthriathlon van Gasselte en op het eiland Ameland. Mogelijk komen hier nog één of meerdere wedstrijden bij.