Opgericht op 20 mei 1968
 

Limieten in Oosterhout

Oosterhout, 7 april 2024 – Tijdens een limietwedstrijd in Oosterhout zijn twaalf leden van de Biesboschzwemmers aan de start gekomen en daar werden diverse limieten voor de Brabantse Zomer Kampioenschappen behaald. Daarnaast werden er ook persoonlijke records gezwommen.

Amy en Lars de Kooter, Shanya Muilenburg en Anne-Marie Verschoor-Vos wisten te voldoen aan limieten voor de ‘Brabantse’. Amy was op de 50 rug- en vrije slag sneller dan de limiettijd. Op de rugslag haalde ze anderhalve seconde van haar beste tijd af. Lars wist ook op de rugslag te voldoen aan de limiet, maar daarnaast wist hij op de 200 schoolslag te voldoen aan de limiet. Op dit nummer bleef hij ook weer onder de limiettijd voor de Nederlandse Junioren Kampioenschappen. Beide afstanden gingen sneller dan ooit. Shanya en Anne-Marie wisten beide op de 50 vrije slag te voldoen aan de limiet en Shanya deed dit met een persoonlijk record van ruim een seconde.

Naast Amy, Lars en Shanya waren er ook persoonlijke records voor Nadine Scheeve, Mandy Swart en Michael Verschoor. Nadine verbeterde zich op de 50m vrije slag, Mandy op de 200m schoolslag en Michael op de 50m rug- en schoolslag.

Voor Wouter van der Stelt, Nico Swart, Henri Verschoor, Johanna van Wijnen en Paul Wijnja was het een wedstrijd om te kijken hoe het met de vorm is voor de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen die begin mei in Eindhoven worden gehouden. Allen gingen tevreden naar huis in de wetenschap dat het de goede kant op gaat. Over een week doen zes zwemmers mee in Antwerpen aan een internationale zwemwedstrijd en een week later komen zwemmers tot en met 18 jaar aan de start in Andel. Na het ONMK staan de diverse kampioenschappen op het programma.

Uitslag Limiet LB Oosterhout

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com