Opgericht op 20 mei 1968
 
Mooie resultaten Biesboschzwemmers

Mooie resultaten Biesboschzwemmers

Diverse plaatsen, 6 en 7 april 2024 – April begon weer met een druk weekend voor de Biesboschzwemmers. In Sarjajeveo (BiH) kwam Redine van Breugel aan de start van een internationale wedstrijd. Redine doet daar vrjiwilligerswerk en houdt haar conditie daar op peil en deed mee aan een wedstrijd. In Rosmalen begeleide Esther de Laat zwemmers van haar oude vereniging en kwam voor het eerst namens de Biesboschzwemmers aan de start en in Oosterhout kwamen 12 zwemmers aan de start van een limietwedstrijd. Op alle plaatsen werden mooie resultaten geboekt.

Sterke rugslag Van Breugel

Redine startte in het Olympisch zwembad van Sarajevo op de 50m vrije slag en 100m rugslag en merkte dat het iets anders ging dan ze gewend was. Op de vrije slag kwam ze niet in de buurt van haar beste tijd, maar dit lukte wel op de rugslag. Een ervaring rijker zal ze begin mei aan de start verschijnen tijdens de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen in Eindhoven.

Persoonlijk record De Laat

Ook Ester zal in Eindhoven op het startblok verschijnen en in Rosmalen wist ze op de 400m vrije slag haar persoonlijke record ruimschoots aan te scherpen. Esther komt over van een vereniging uit Vlijmen en zwemt nu bij de Biesboschzwemmers omdat ze in Raamsdonksveer woont. Op de 50m vlinder- en vrije slag lukte het niet om haar tijden aan te scherpen.

Limieten in ‘thuisbad’ Oosterhout

In de winter vinden diverse trainingen plaats in Oosterhout en dus voelde het enigszins vertrouwt aan om in De Warande te zwemmen. Voor Amy en Lars de Kooter, Shanya Muilenburg en Anne-Marie Verschoor-Vos waren er limieten voor de Brabantse Zomer Kampioenschappen die eind mei en begin juni worden gehouden in Eindhoven. Amy en Lars deden dit op de 50m rugslag en Shanya en Anne-Marie op de 50m vrije slag. Lars wist ook op de 200m schoolslag te voldoen aan de limiet voor de ‘Brabantse’ maar ook voor de Nederlandse Junioren Kampioenschappen die in juni in Eindhoven worden gehouden.

Naast limieten wisten Amy, Lars en Shanya persoonlijke records te zwemmen en dit gold ook voor Nadine Scheeve, Mandy Swart en Michael Verschoor. Nadine verbeterde zich op de 50m vrije slag, Mandy op de 200m schoolslag en Michael op de 50m rug- en schoolslag.

Voor Wouter van der Stelt, Nico Swart, Henri Verschoor, Johanna van Wijnen en Paul Wijnja was het een wedstrijd om te kijken hoe het met de vorm is voor de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen die begin mei in Eindhoven worden gehouden. Allen gingen tevreden naar huis in de wetenschap dat het de goede kant op gaat.

Het komende weekend komen zes zwemmers aan de start van een internationale wedstrijd in Antwerpen en een week later komen de zwemmers tot 18 jaar in Andel aan de start van een minioren- en limietwedstrijd en in Hoogerheide gaan 10 masters van start.

Uitslag XXI “Sarajevu s ljubavlju 2024”

Uitslag Meerkamp deel 5

Uitslag Limiet LB Oosterhout

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com