Opgericht op 20 mei 1968
 

Vrienden van teamBBZ

Vrienden van teamBBZ
Vrienden van teamBBZ

Al vele jaren zijn er mensen die de Biesboschzwemmers een warm hart toedragen en dat doen door een jaarlijkse gift als lid van ‘Vrienden van teamBBZ’. De laatste jaren is hier minder aandacht voor geweest en dat willen we met ingang van dit jaar gaan veranderen.

‘Vrienden van teamBBZ’ zorgen ervoor dat er activiteiten gedaan kunnen worden naast het trainen en het zwemmen van wedstrijden. Door hun bijdrage kunnen er o.a. jeugdmiddagen georganiseerd worden, maar is het ook mogelijk om het kamp betaalbaar te houden.

Als u ook lid wilt worden van ‘Vrienden van teamBBZ’ vul dan het onderstaande formulier in en dan zal jaarlijks de door u ingevulde donatie automatisch afgeschreven worden van de opgegeven rekening. Uw donatie zal jaarlijks rond 1 februari van de vermelde rekening afgeschreven worden. Het beëindigen van uw donatie moet u uiterlijk 31 december doorgeven aan de penningmeester.

‘Vrienden van teamBBZ’ zijn geen lid van de vereniging en kunnen dus niet deelnemen aan de Algemene Ledenvergadering. Als u wel naar de Algemene Ledenvergadering wilt komen, zult u dus (ook) lid van de vereniging moeten worden.

Het formulier kunt u inleveren bij één van de bestuursleden.

Privébestand - Toegang verboden
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com