Goud in Antwerpen voor Lars de Kooter

De laatste sessie van de Antwerp International Youth Swimming Cup 2019 kende alleen maar goede resultaten. Naast Lars de Kooter en Romée van Rossem kwamen ook Hannah Vink en Jansje de Ridder aan de start in Antwerpen.

Het eerste nummer na de pauze kende direct een verrassing. Lars wist naar het goud te zwemmen, terwijl hij als tweede ingeschreven stond. En passant verbeterde Lars zijn 50 meter tijd met een halve seconde en verpulverde zijn 100 meter tijd met ruim drie seconden.

Na Lars mocht Romée de 200 rugslag zwemmen en zij kwam tevreden het water uit. Met de tips na de 100 meter wist ze binnen de 3 minuten de finishen in een mooi ingedeelde race.

De laatste nummers waren de 50 vrije slag voor dames en heren. Hannah mocht hey spits afbijten en zij wist binnen de 40 seconden de finishen. Een verbetering van enkele tienden van een seconde. Jansje bleef hier niet bij achter want zij haalde ruim een seconde van haar inschrijftijd. Voor Romée zat er geen verbetering van haar inschrijftijd in, maar ze wist wel een snelle 50 meter de zwemmen. Lars liet zien dat hij de tweede dag lekkerder in zijn vel zat en hij wist ruim een halve seconde van zijn inschrijftijd de halen en hij bleef binnen de 35 seconden.

Zo kwam er een einde aan twee dagen zwemmen in Antwerpen met goede resultaten en kan er met vertrouwen uitgekeken gaan worden naar de laatste wedstrijden in de zwembaden.

100m schoolslag Lars de Kooter (baan 6)

Geef een reactie