Mooie tijden ‘Antwerpen’ ochtend dag 3

Vanmorgen kwamen Romée van Rossem en Lars de Kooter aan de start tijdens de Antwerp International Youth Swimming Cup. Romée zwom 100 rugslag en Lars startte op de 400 vrije slag.

In serie 6 ging Romée van start voor een tijd onder de 1 (één) minuut en 24 seconden. Romée slaagde in deze opdracht met ruim zes tienden van een seconde. Vanmiddag zwemt Romée nog de 200 rugslag en 50 vrije slag.

Lars kwam in de vierde serie op baan vijf aan de start. De inschrijftijd van Lars was een tussentijd van de 800 vrije slag die hij in Rosmalen heeft gezwommen. Lars begon in een goed tempo en hij was maar enkele honderdsten langzamer op de 200 meter dan gisteren tijdens de 200 meter. In het tweede deel ging het moeizamer maar Lars was heel tevreden met zijn tijd van 5 minuten en 45,33 seconden. Vanmiddag zwemt Lars nog 100 schoolslag en 50 vrije slag.

Naast Romée en Lars zwemmen vanmiddag ook Hannah Vink en Jansje de Ridder. Beide starten op de 50 vrije slag.

Geef een reactie