Goede tijden tijdens middag ‘Antwerpen’

Het tweede deel van de zaterdag van de Antwerp International Youth Swimming Cup 2019 stond voor Mandy Swart en Lars de Kooter in het teken van de 50 schoolslag en 200 vrije slag.

Er werd begonnen met de schoolslag sprint en Mandy bleef net boven de 40 seconden. Enkele series later ging Lars te water en hij bleef net boven zijn inschrijftijd en hij werd hiermee vierde in zijn categorie.

Op de 200 ‘vrij’ begon Mandy voor haar doen snel, ze wist dit goed door de zetten en zwom een vlakke race. Lars merkte toch wel dat vier keer zwemmen vermoeiend is. Desondanks wist hij een keurige race de zwemmen.

Morgen begint de dag voor Romée van Rossem met de 100 rugslag en komt Lars op de 400 vrije slag aan de start. ‘s Middags begint Lars met de 100 schoolslag en Romée met de 200 rugslag. Het laatste nummer is de 50 vrije slag waarop Hannah Vink, Jansje de Ridder en Romée bij de meisjes starten en Lars bij de jongens.

Geef een reactie