Opgericht op 20 mei 1968
 
Marjo en Annette ontvangen bloemetje

Marjo en Annette ontvangen bloemetje

Andel, 3 oktober 2022 – Tijdens de maandag avond training in Andel hebben Marjo Goelema en Annette Wijnja een bloemetje ontvangen van de Gemeente Altena.

Shah Sheikkariem, wethouder van de Gemeente Altena met sport in portefeuille, was naar AquaAltena gekomen om Marjo en Annette een bloemetje te overhandigen vanwege hun prestaties tijdens de Europese Masters Kampioenschappen afgelopen zomer in Rome. Marjo wist daar Europees Kampioen te worden op de 50m schoolslag bij de dames 50 tot 54 jaar en daarnaast behaalde ze ook nog een bronzen medaille op de 100 schoolslag in dezelfde categorie. Annette behaalde brons op de 200 schoolslag bij de dames 55 tot 59 jaar.

Kaart met felicitaties van de Gemeente Altena.

Behalve de felicitaties wensen burgemeester en wethouders de beide dames ook veel succes met de voorbereidingen voor de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen die volgend jaar gehouden gaan worden. Op dit moment is de locatie nog niet bekend.

Eerder hadden Marjo en Annette al van het bestuur een bloemetje gekregen voor hun prestaties in Rome.

Annette en Marjo met een bos bloemen van het bestuur voor hun prestaties tijdens het EMK2022

%d bloggers liken dit: