Opgericht op 20 mei 1968
 

Ingmar Visser opnieuw in de prijzen

Hoek, 2 juli 2022 – Het open water seizoen 2022 ging vandaag in Zeeland verder na het afgelopen weekend in de kop van Noord-Holland geweest te zijn. Ingmar startte op de 1000 en 2000 meter schoolslag en op beide nummers wist hij het podium te halen.

Ingmar kwam als eerste op de 2km schoolslag aan de start en hij wist naar een keurige tweede plaats te zwemmen. Het verschil tussen de diverse zwemmers was wel aanzienlijk. Door de stroming zat een snelle tijd er niet in te zitten.

Later op de middag stond de 1000 meter op het programma en deze keer was het een masters nummer. Er kwamen 19 heren aan de start en de jongste was 23 jaar en de oudste 79 jaar. Ingmar wist naar een keurige derde plaats overall te zwemmen, maar hij werd tweede in zijn categorie. Het verschil met het goud was ongeveer 15 seconden en de nummer drie in zijn categorie tikte ongeveer vier seconden na Ingmar aan.

Morgen komt Ingmar opnieuw aan de start en dan zwemt hij in Sluis en doet hij mee aan de 1000 meter school- en vrije slag bij de masters. Sander van Elburg staat ook ingeschreven, maar helaas moet hij verstek laten gaan wegens een blessure.

Uitslag OWW Hoek

%d bloggers liken dit: