Opgericht op 20 mei 1968
 

Aanpassing training zaterdag 2 juli 2022

Doordat morgen de afdekdeken van het derde bad verwijdert moet worden, is er trainen van 7.00 tot 8.30 uur. Dit betekent dat de zwemmers die behoren tot de junioren groep, en normaal om 8.00 uur trainen, NIET kunnen trainen.

Daarnaast zal er één training zijn en deze is van 7 tot 8.30 uur. Mocht je er eerder uit willen dan is dit geen probleem, maar er wordt niet een apart schema voor geschreven. Er wordt uiteraard wel onderscheid gemaakt in de diverse niveaus. De baan bij de lage duikplank blijft vrij voor de zwemmers die zelf hun baantjes willen zwemmen.

Een vraag van het zwembad is wel om te helpen met het demonteren van de afdekdeken.

Op zaterdag 9 juli is er WEL trainen, alleen deze is van 8.30 tot 10.00 uur. De junioren mogen dan wel komen trainen en deze begint ook gewoon om 8.30 uur. Er zal dan net als voor morgen één schema zijn maar wel diverse niveaus.

%d bloggers liken dit: