Zomervakantie

Afgelopen donderdag was de laatste training voor de zomerstop. De ‘training’ bestond voornamelijk uit het samen bezig zijn.

De jongste zwemmers begonnen met een training in de breede en gingen daarna lekker spelen. In het tweede bad konden ze lopen in de opblasballen. De fanatiekelingen konden tussen 19.15 en 20.15 uur trainen in het derde bad, terwijl de overige zwemmers daar bezig waren met een potje waterbasketbal. De bikkels trainden van 20.15 tot ongeveer half 10. Na afloop van de training kreeg iedereen een leuke attentie vanwege de zomervakantie.

De trainingen op maandag en donderdag liggen de komende vier weken stil. Maandag 20 augustus is de eerste training van het seizoen 2018-2019 en we beginnen direct met de kick-off. Als je mee wilt doen, schrijf je dan hier in. Daarna volgen nog trainingen op 23 en 27 augustus en dan staat de Zwem4daagse op het programma. Vanaf 3 september gaan de trainingen in de binnenbaden beginnen met uitzondering van zaterdag 8 september. Op zaterdag 8 september is de zesde editie van de Biesbosch Open Water Race (BOWR) tussen de weilanden van Werkendam en Sleeuwijk.

Op de zaterdag ochtend mag er doorgetraind worden op het normale tijdstip, daarnaast kun je op dinsdag tijdens het banenzwemmen ook nog trainen. Er is dan een schema aanwezig.

Voor iedereen een prettige vakantie en we hopen jullie over een paar weken weer te zien tijdens de trainingen.

Geef een reactie