Opgericht op 20 mei 1968
 

In memoriam Laura Korsman

* 12 augustus 1993 – † 11 juli 2018

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat oud-lid Laura Korsman dood in haar huis gevonden is.

Laura heeft van 2004 tot en met 2011 bij de Biesboschzwemmers gezwommen en heeft daarin mooie resultaten geboekt. Laura zwom zowel in het zwembad als in het open water. Laura heeft samen met enkele zwemsters nog clubrecords staan en daarnaast staat ze ook nog vermeld in de ranglijsten op de langere en zwaardere zwemnummers.

Laura is vanwege haar studie gestopt met zwemmen.

Wij wensen Cees, Ineke en Xander heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Bestuur en leden van de Biesboschzwemmers

23 reacties

 1. Leo van Berchum

  Onvoorstelbaar, ongelooflijk, heel veel sterkte voor Cees, Ineke en Xander en de verdere familie in deze o zo moeilijke verdrietige tijd. Als vader van Marianne, met wie ze bij de Biesboschzwemmers veel optrok en samen wedstrijden zwom, is dit niet te bevatten. Ik heb beiden regelmatig naar wedstrijden en trainingen gereden en Laura van dichtbij meegemaakt. Woorden schieten tekort, tranen wellen op.

 2. Cor en Henriëtte van Dijk

  We vielen stil toen dit trieste bericht ons bereikte…… en woorden hebben we eigenlijk niet……
  In die jaren dat wij actief betrokken waren bij de Biesboschzwemmers, hebben we Laura goed leren kennen. Ook haar ouders en haar toen kleine broertje.
  Tijdens de trainingen, de wedstrijden, het open water maar ook door de gezellige activiteiten buiten het zwemmen om.
  Cees, Ineke en Xander en familie, heel veel sterkte met dit enorme verlies…..

 3. Bakker

  Geen woorden voor dit verschrikkelijke nieuws. Diep in mijn hart geraakt door wat Laura en haar familie is overkomen. Laura helaas nooit gekend, maar vreselijk verdrietig nieuws waar geen woorden voor bestaan. Mijn gedachten zijn bij allen die haar lief hadden.

 4. Tineke Fiere

  Vanmorgen vroeg kreeg ik een bericht van onze zoon Gerben , dit kan niet waar zijn , Laura nog in de bloei van haar leven. Onze kinderen Gerben en Anouk zwemmers van oz& pc de warande konden het goed met haar vinden. Samen met Marianne en Giel zijn ze ook regelmatig bij ons in huis geweest . Ik ken haar als een lieve spontane meid. Ook bij de open water wedstrijden zag ik haar vaak. Het is gewoon niet te bevatten de gedachten spoken heel de dag al in mijn hoofd. Heel heel veel sterkte en kracht toegewenst aan haar ouders en broertje verdere familieleden , vrienden en allen die haar lief hebben. Laura meid rust zacht 💋💫😢

 5. Hendrika

  Onbeschrijflijk erg.. Je kind of zus verliezen… En dan door zoiets.. Hopelijk krijgt hij passende straf! En geen 5 jaar en dan weer vrij voor de volgende vreselijke moord, rechters zijn immers geen rechters meer. Laat ze denken wat als het een dierbare van hen was.. Heeeeeel veel sterkte..

 6. Hennie Jacobs Tilburg

  Ik leef heel erg mee met alle bekenden van Laura Korsman.
  Dit had nooit mogen gebeuren.
  Ik doe heel veel voor de Nadine Foundation en heb er zelfs een tweede C.D voor uitgebracht.
  Met nummers erop over pesten,respect,en stop zinloos geweld.
  Ik leef mee met alle vrienden en vriendinnen familie en ook studenten en de buurt waar Laura een
  appartementje had.
  En natuurlijk ook de Biesbosch Zwemmers.

 7. Angelique Zwart (liek)

  Cees, Ineke en Xander

  Heel veel sterkte met dit grote verlies,
  En wens jullie heel veel kracht toe .
  Ook aan alle naaste en kennissen en vrienden van Laura heel veel sterkte.

  Veel liefs Angelique Zwart

  Collega van Ineke
  Bij een mooi bedrijf in Houten TH

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: