Kick-off seizoen 2018-2019

Alhoewel de vakantie voor de deur staat kijken we alweer uit naar het nieuwe seizoen. Tijdens de seizoensopening staan we stil bij de baanindeling, de trainers, wedstrijden en de huisregels van onze vereniging. Daarnaast is dit het perfecte moment om andere leden en/of ouders te ontmoeten als je bijvoorbeeld nog vervoer moet regelen voor het winterseizoen. We nodigen daarom alle zwemmers en de ouders van de jongere zwemmers uit om op de opening aanwezig te zijn.

Om ervoor te zorgen dat we zowel fysiek als mentaal aan de start komen openen we het nieuwe jaar met twee super leuke workshops voor jong en oud.

Voor alle leden is er workshop CROSSFIT. Deze wordt gegeven door Edwin Alejandro Berkemeyer en Michael Klop. Beide mannen hebben veel ervaring en zijn gediplomeerd (of in opleiding tot) crossfit trainer. Zij zorgen ervoor dat het een leuke kennismaking met de crossfit sport wordt en aangepast op de verschillende niveaus en leeftijden binnen onze vereniging.

Daarnaast gaan we onze hersenen voorbereiden op het nieuwe seizoen met behulp van een sessie MENTALE TRAINING van geaccrediteerd sportpsycholoog Mitchel Kevenaar. Mitchel gaat ons een introductie in mentale training verzorgen, ons bewust maken van de impact van ons brein en gedrag op onze sportprestaties en handvatten geven om sterker voor de start te verschijnen. Deze workshop is alleen voor zwemmers vanaf 12 jaar.

Datum – MAANDAGAVOND 20 AUGUSTUS
Locatie – BIESHONK
Aanvang – 18.20 UUR (zwemmers < 12 jaar) of 18.35 UUR (vanaf 12 jaar)
Opgeven – UITERLIJK 13 AUGUSTUS via het inschrijfformulier

Wat je mee moet nemen hoor je nog van ons. De activiteitencommissie onder leiding van Pleuni en Jacqueline zorgen voor een hapje en een drankje tussendoor!

Wij hebben er zin in en we zien jullie graag op maandagavond 20 augustus! Het programma voor zwemmers onder de 12 jaar duurt tot 19.30 uur en voor de overige zwemmers tot uiterlijk 21.30 uur.

Groetjes namens de trainers en de activiteiten commissie!