Opgericht op 20 mei 1968
 
Top 10 notering Iking in Fit Forward Triathlon 2024

Top 10 notering Iking in Fit Forward Triathlon 2024

Prinsenbeek, 26 mei 2024 – In de Kuil in Prinsenbeek vond het zwemmen plaats van de Fit Forward Triathlon. Het fietsen vindt plaats in de omgeving van Prinsenbeek en het lopen weer in de buurt van de zwemplas. De triathlon bestond uit 1000m zwemmen, 40km fietsen en 10km hardlopen.

De kilometer zwemmen kostte Robin relatief weinig moeite. Na iets meer dan een kwartier kwam hij het water uit. Vervolgens wist hij in ruim twee en halve minuut te wisselen naar het fietsen en kon hij beginnen aan de twee rondes fietsen. Na één uur en negen en een halve minuut had dit er ook op zitten. Hij had sneller kunnen zijn als hij niet een foutje had gemaakt en een stukje terug moest fietsen. Het lopen wist Robin binnen de 40 minuten af te leggen en na twee uur acht minuten en 6 seconden was Robin bij de finish.

De reactie van Robin was “Prima gefietst (kon misschien wel harder maar bang voor maag ); verder geen gekke dingen behalve 400m extra want bochtje gemist dus was paar honderd meter te ver doorgefietst en kon weer terug  kost een minuut en moest dus even wat mensen een 2e keer voorbij.” De tijd van Robin was goed voor een zesde plaats op drie minuten van de derde plaats. De komende tijd zal hij nog aan diverse triathlons deelnemen.

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com