Opgericht op 20 mei 1968
 
Iking vierde in Dordtse triathlon

Iking vierde in Dordtse triathlon

Dordrecht, 1 juni 2024 – Net als Pieter Vink heeft Robin Iking deelgenomen aan de Dordtse Biesbosch Triathlon. Robin wist de sprint triathlon in een mooie tijd af te leggen en eindigde net buiten het podium.

Robin kwam als eerste het water uit na 7 minuten en 14 seconden.  Het wisselen kostte hem één plaats, maar na het fietsen kwam Robin als 8e in de wisselzone. Voor het fietsen van de 10km had Robin 31 minuten en 18 seconden nodig gehad. Het wisselen naar de hardloopschoenen leverde Robin enkele plaatsen winst op en hij wist het rondje hardlopen in 20 minuten en 44 seconden af te leggen.

Uiteindelijk had Robin voor de 500m zwemmen, 10km fietsen en 5km hardlopen een tijd nodig van één uur en 3 minuten precies en eindigde hij als tweede in zijn serie. Dit was dezelfde serie als waar Pieter Vink in was gestart.

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com