Opgericht op 20 mei 1968
 

Moeizame triathlon Robin Iking

Waalwijk, 2 juni 2024 – In de buurt van het clubhuis van de triathlon vereniging De Langstraat werd een triathlon gehouden. Robin Iking kwam aan de start van de kwart triathlon. Dit hield in 1000m zwemmen, 40km fietsen en 10km hardlopen. Robin werd uiteindelijk 18e overall en 12e bij de heren.

Rond de klok van één uur werd de start gegeven van de kwart editie en na ruim 18 en een halve minuut kon Robin beginnen met het fietsen. Met het fietsen werd Robin door enkele deelnemers ingehaald. Hij had voor de 40km fietsen één uur 4 minuten en 40 seconden nodig. De afsluitende 10km hardlopen gingen niet makkelijk. Zoals Robin het zelf verwoorde: “Benen hadden er totaal geen zin in. Icm met een slecht parcours, veel zand en onverhard maar een soort van uitgelopen.” De wissel en het hardlopen kostte Robin ruim 52 minuten.

De klok bij de finish stond voor Robin stil na 2 uur 15 minuten en 28 seconden. Dit was ruim zeven minuten langzamer dan een week geleden in en rond Prinsenbeek.

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com