Opgericht op 20 mei 1968
 

Voorbeschouwing ONMK2024lb sessie 4 en 5

Dag 3 begint voor de Biesboschzwemmers die meedoen aan de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen 2024 lange baan (ONMK2024lb) pas aan het einde van de sessie. Dan staat namelijk de 4x100m vrije slag estafette op het programma. Er is geen deelname op de 800m vrije slag voor dames of de 400m wisselslag voor de heren.

Evenementspagina

Livetiming

Livestream sessie 4

Livestream sessie 5

Deelnemers 12

Starts 18 persoonlijk en 3 estafetteteams

Zaterdag 4 mei 2024

Sessie 4

Inzwemmen 08.30 uur

Wedstrijd 09.30 uur

Programma 18 4x100m vrije slag alle, startlijst, aanvang 11.40 uur

Aan het einde van de ochtendsessie staat de 4x100m vrije slag estafette gepland en er komen 90 teams aan de start. De ploeg van de Biesboschzwemmers bestaat uit Henri Verschoor, Harry Cornet, Marjo Goelema en Anne-Marie Verschoor-Vos. Zijn staan als 47e ingeschreven en als derde in hun categorie, de gemengde teams 200+, maar wel als tweede Nederlandse team. Misschien kunnen ze een aanval doen op het Brabantse Masters Record.

Zaterdag 4 mei 2024

Sessie 5

Inzwemmen 12.30 uur

Wedstrijd 13.30 uur

Programma 20 50m schoolslag dames, startlijst, aanvang 13.30 uur

Op de schoolslag sprint komen bij de dames Anne-Marie Verschoor-Vos en Marjo Goelema aan de start en beide staan bij de top 3 ingeschreven in hun categorie. Marjo zal zeker een gooi willen doen naar het Nederlandse Record, ze zat er dichtbij tijdens de 100m schoolslag.

Programma 21 50m schoolslag heren, startlijst, aanvang 13.55 uur

Twee heren zullen op de schoolslag sprint het water induiken en de derde moet afwachten. Harry Cornet en Nico Swart weten dat ze mogen starten. Harry staat als tweede op de inschrijflijst en Nico vijfde. Dirk de Vree moet afwachten of hij mag starten.

Programma 22 200m rugslag dames, startlijst, aanvang 14.15 uur

Johanna van Wijnen en Annette Wijnja staan bij de beste drie in hun categorie ingeschreven. Johanna staat 2e en Annette 3e. Esther de Laat heeft de pech op de reservelijst te staan en moet afwachten of ze mag starten. Zowel Johanna als Annette kunnen hoger eindigen want er staat een buitenlandse zwemster sneller ingeschreven.

Programma 23 200m rugslag heren, startlijst, aanvang 14.55 uur

Henri Verschoor en Nico Swart staan op het langste rugslag onderdeel ingeschreven. Hun inschrijftijden liggen niet ver van elkaar, misschien starten ze wel in dezelfde serie. Henri staat 4e en Nico 8e. Henri kan op het podium eindigen, want er staan twee niet-Nederlanders sneller ingeschreven.

Programma 25 100m vlinderslag heren, startlijst, aanvang 15.55 uur

Alleen Harry Cornet waagt zich aan de 100m vlinderslag en met zijn tijd uit het 25m bad staat hij als derde ingeschreven. Het wordt afwachten hoe deze tweede zwemdag door Harry verteert wordt.

Programma 26 200m vrije slag dames, startlijst, aanvang 16.15 uur

Esther en Anne-Marie komen op de 200 ‘vrij’ aan de start. Voor Esther is het mogelijk de eerste start van deze dag en zij zal als doel hebben om sneller te zijn dan halverwege de 400 meter. Anne-Marie komt voor de tweede keer deze middag aan de start en als zij ontspannen kan zwemmen, moet een mooie tijd tot de mogelijkheden behoren.

Programma 27 200m vrije slag heren, startlijst, aanvang 17.05 uur

Vijf heren staan er ingeschreven, maar helaas voor Dirk staat hij reserve. Sander van Tilburg, Wouter van der Stelt, Henri en Paul Wijnja weten zeker dat ze mogen starten. Paul staat als derde ingeschreven in zijn categorie, maar ook de andere drie heren staan bij de beste tien ingeschreven.

Programma 28 4x50m wisselslag estafette, startlijst, aanvang 17.55 uur

Er zijn twee teams ingeschreven, een dames en een heren team en beide staan bij de snelste drie in hun categorie. De herenploeg bestaande uit Nico, Harry, Henri en Paul staat tweede, maar er staat een Noorse ploeg sneller ingeschreven. Get dames team staat als snelste ingeschreven in hun categorie met een ruimte voorsprong. Johanna, Marjo, Anne-Marie en Annette moeten dan nog wel alles goed doen om de titel te veroveren.

Deze dag staan dus 10 zwemmers/ploegen bij de snelste drie ingeschreven, maar dan houden we geen rekening met niet-Nederlanders, anders is de score nog iets hoger. Alles staat en valt met de vorm van de Biesboschzwemmers, maar ook met die van de tegenstanders.

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com