Opgericht op 20 mei 1968
 
Records voor Verschoor

Records voor Verschoor

Papendrecht, 8 oktober 2023 – In Sportcentrum Papendrecht kwamen vijf leden van de Biesboschzwemmers aan de start van een masterswedstrijd. Na ruim twee uur zwemmen ging men naar huis met drie persoonlijke records en daarnaast was er een clubrecord verbeterd.

Henri en Anne-Marie Verschoor-Vos waren deze middag goed op dreef. Henri wist zijn tijden op zowel de 100m vrije slag als de 100m rugslag met enkele tienden aan te scherpen en Anne-Marie deed dit op de 50m schoolslag. Naast de schoolslag zwom Anne-Marie ook nog de 100m vrije slag en hierop wist ze het clubrecord aan te scherpen.

Naast Henri en Anne-Marie kwamen ook nog Wouter van der Stelt en Paul en Annette Wijnja aan de start. Paul en Annette zijn net terug van vakantie en dus werden er nog geen snelle tijden verwacht. Wouter behaalde zijn beste prestatie op de 100m vrije slag.

Begin november komen de masters in Etten-Leur aan de start van de vijfde wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel. Na de vorige wedstrijd staan de Biesboschzwemmers op een vierde plaats in het verenigingsklassement. Het verschil met de derde plaats is niet groot.

Uitslag ROM deel 1

%d bloggers liken dit: