Opgericht op 20 mei 1968
 
Persoonlijk record Lars de Kooter

Persoonlijk record Lars de Kooter

Veenendaal, 14 oktober 2023 – In Veenendaal heeft Lars de Kooter van de Biesboschzwemmers meegedaan aan een lange afstand wedstrijd. Lars startte op de 800m vrije slag en 200m wisselslag en het was afwachten hoe fit hij zou zijn, omdat hij vier dagen met school naar Straatburg (FRA) was geweest voor een werkweek.

De vrije slag stond als eerste voor Lars op het programma en hij begon in een goed tempo, echter na 200 meter kon Lars het tempo niet volhouden en verloor hij op zijn snelste tijd. De laatste 200 meter kon Lars nog iets goed maken, maar een persoonlijk record zat er niet in.

Een klein half uur na de vrije slag stond de wisselslag op het programma. Ondanks dat Lars de vermoeidheid van de vrije slag nog voelde startte hij voortvarend en zwom hij een klein persoonlijk record op de vlinderslag. Na de schoolslag lag Lars nog op koers om een persoonlijk record te zwemmen, maar helaas verloor Lars op de vrije slag te veel waardoor hij iets boven zijn persoonlijk record finishte.

De volgende wedstrijd voor Lars is eind oktober in Oosterhout, hij komt daar samen met een aantal teamgenoten aan de start van een limietwedstrijd. Het is te hopen dat hij zich dan fitter voelt en het resultaat beter is.

Uitslag LAC deel 1

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com