Opgericht op 20 mei 1968
 
Brons voor Ingmar Visser

Brons voor Ingmar Visser

Sluis, 3 juli 2022 – Een dag na de open water wedstrijd in Hoek was er opnieuw een wedstrijd in Zeeland. In Sluis kwam Ingmar Visser aan de start van de 1000 meter school- en vrije slag bij de masters. Op de schoolslag wist hij opnieuw een prijs te veroveren.

Als eerste stond de vrije slag gepland en hierop heeft Ingmar dit jaar al eerder gezwommen. In Sluis kon Ingmar helaas zich niet bemoeien met de strijd om de medailles. Ingmar wist als zevende te eindigen in zijn categorie.

Later op de schoolslag kon Ingmar zich wel meten met de top drie in de categorie 40 – 49 jaar. Ingmar deed iets meer dan 19 minuten over de 1000 meter en eindigde als derde. Het verschil met het zilver was toch nog ruim 20 seconden.

Dit Zeeuwse weekend heeft Ingmar drie prijzen opgeleverd en daar kan het komende weekend misschien wel meer bij komen als hij in recreatiegebied Binnenmaas aan de start komt. Daar zullen nog een aantal leden van de Biesboschzwemmers aan de start verschijnen en ook zij lijken kans te maken op podiumplaatsen.

Uitslag OWW Sluis

%d bloggers liken dit: