Opgericht op 20 mei 1968
 
Redelijke tweede dag in Eindhoven

Redelijke tweede dag in Eindhoven

Eindhoven, 3 juli 2022 – De tweede dag van de Netherlands Invitational in Eindhoven heeft wisselende resultaten opgeleverd. Nico Swart kwam aan de start op de 200 rugslag en Annette Wijnja startte op de 100 schoolslag.

Nico startte als eerste en de reactie van Nico was duidelijk, hij snapt er niets van. In de trainingen gaat het goed, maar in de wedstrijden komt het op dit moment er niet uit. Nico was ruim een seconde langzamer dan tijdens de NMK en ook toen was hij niet tevreden over zijn tijd.

Annette startte een half uurtje later in de snelste serie op een buitenbaan. Haar opening was bijna net zo snel als gisteren tijdens de 50 schoolslag sprint. Het tweede deel kon ze het tempo vasthouden en was ze maar iets langzamer dan tijdens het NMK. De afgelopen weken had ze minder getraind vanwege een vakantie en de komende tijd zal ze er alles op alles opzetten om tijdens de Europese Masters Kampioenschappen in Rome (ITA) goed voor de dag te komen.

Over acht weken komen Annette en Nico samen met Paul, Wouter en Marjo aan de start van het EMK2022 in Rome (ITA). In de tussentijd is het trainen en afwachten hoe sterk de concurrentie zal zijn.

%d bloggers liken dit: