Opgericht op 20 mei 1968
 
Opnieuw zilver Ingmar Visser

Opnieuw zilver Ingmar Visser

Anna Paulowna, 25 juni 2022 – In de kop van Noord-Holland werd de derde open water wedstrijd van het seizoen 2022 georganiseerd. Namens de Biesboschzwemmers kwam Ingmar Visser aan de start van de 1000 meter schoolslag bij de heren masters.

Nadat Ingmar vorige week op de schoolslag in Bodegraven naar het zilver zwom, wist hij vandaag in Anna Paulowna opnieuw in zijn categorie naar een tweede plaats te zwemmen. Het verschil met de snelste zwemmer was meer dan vorige week. Overall wist Ingmar beslag te leggen op de derde plaats al was het verschil met de tweede zwemmer minder dan een seconde.

Het komende weekend staan er wedstrijden in Zeeland op het programma, maar er is ook een wedstrijd op de roeibaan in Willebroek (BEL).

Uitslag

%d bloggers liken dit: