Zilver voor Ingmar Visser

Bodegraven, 18 juni 2022 – De eerste open water wedstrijd waar een lid van de Biesboschzwemmers aan heeft deelgenomen was in Bodegraven. Ingmar Visser kwam daar aan de start bij de masters en hij deed dit op de 1000 meter school- en vrije slag. Het werd een mooie dag voor Ingmar, niet alleen vanwege het weer, maar ook vanwege de resultaten.

Ingmar startte als eerste met de vrije slag en hierop wist hij in de categorie 40-49 jaar naar een vierde plaats te zwemmen. Later op de dag stond de schoolslag geprogrammeerd en hierop is Ingmar in het verleden al vaker succesvol geweest en nu ook in Bodegraven. Ingmar wist, in dezelfde categorie als op de vrije slag, naar een tweede plaats te zwemmen en hij was minder dan een halve minuut langzamer dan zijn snelste tijd in het open water.

De komende weken staan er nog vele open water wedstrijden op de planning en het seizoen zal in september afgesloten worden met de Nederlandse Kampioenschappen tijdens de Biesbosch Open Water Race in Sleeuwijk.