Opgericht op 20 mei 1968
 
Persoonlijk record Sander van Tilburg

Persoonlijk record Sander van Tilburg

Veldhoven, 19 juni 2022 – Vanmorgen zijn Nico Swart en Sander van Tilburg naar Veldhoven gegaan voor de tweede wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel 2022. Traditioneel wordt de wedstrijd in Veldhoven georganiseerd en ondanks het nieuwe zwembad is hier in niets veranderd. Sander kwam terug met een dik persoonlijk record en voor Nico gaf het duidelijkheid in zijn voorbereiding op de Europese Masters Kampioenschappen.

Sander startte op de 200 vrije slag en 100 wisselslag en op de vrije slag wist hij zijn persoonlijk record ruimschoots te verbeteren. De oude toptijd van Sander heeft hij in 2017 gezwommen en nu wist hij bijna vijf seconden van zijn oude tijd af te halen. Later op de 100 wisselslag kon Sander net zijn tijd niet aan scherpen, maar hij zal zeker tevreden terug gekeken hebben op dit resultaat.

Nico zwom 50 en 100 rugslag en beide nummers gingen lekker, maar het moet zeker sneller kunnen.

Over twee weken komt Nico weer aan de start van een wedstrijd. Hij zal dan samen met Wouter van der Stelt, Marjo Goelema en Annette Wijnja in Eindhoven meedoen aan de Netherlands Invitational 2022.

Uitslag

%d bloggers liken dit: