Opgericht op 20 mei 1968
 
Paul en Annette Wijnja onderscheiden

Paul en Annette Wijnja onderscheiden

Werkendam, 26 april 2022 – Vandaag is de dag dat de koning door het hele land lintjes laat opspelden door de burgemeester en ook in Werkendam zijn er lintjes opgespeld. Zelfs twee leden van de Biesboschzwemmers zijn verrast met een lintje, namelijk Paul en Annette Wijnja.

Niets vermoedend hebben zij vanmorgen uit handen van de burgemeester Egbert Lichtenberg beide een lintje mogen ontvangen en zij zijn nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Paul en Annette zijn al weer vele jaren lid van de Biesboschzwemmers, maar zijn bij meer verenigingen in het verleden actief geweest als vrijwilliger.

Annette was van 1990 tot 1998 vrijwilliger bij Foranto Volleybal (is nu Voltena) en ze was van 2003 tot 2005 bestuurslid jeugdcommissie Tennisvereniging Werkendam. Sinds 2005 is zijn onder andere bestuurslid en official bij De Biesboschzwemmers en al vele jaren is zij trainster.

Paul  was van 1988 tot 1998 bestuurslid/voorzitter/organisator bij Foranto volleybal (is nu Voltena) en van 2008 tot 2018 organisator/coördinator/webmaster/redactielid bij Altena RoadRunners. De laatste jaren is Paul voorzitter van de Biesboschzwemmers en ook als vrijwilliger actief bij de Biesbosch Open Water Race.

Na de lintjes van Annelies Visser (2005) en Wim de Kooter (2008) zijn Paul en Annette dus de volgende die een lintje hebben ontvangen.

%d bloggers liken dit: