Opgericht op 20 mei 1968
 

Coronatoegangsbewijs

Vanaf zaterdag 6 november 2021 moet iedereen vanaf 18 jaar op meer plaatsen gecontroleerd worden op het coronatoegangsbewijs (CTB). Dit geldt onder andere in de zwembaden. Vanuit de zwembaden in Andel, Gorinchem en Oosterhout hebben we de informatie ontvangen hoe men met de controle omgaat.

Zowel in Andel als in Oosterhout geldt dat wij verantwoordelijk worden gehouden voor de controle bij zwemmers vanaf 18 jaar. Dus op maandag om 18.00 uur en zaterdag om 09.00 uur in Andel en op dinsdag om 18.00 uur in Oosterhout geldt de controle niet, aangezien er dan alleen zwemmers trainen die jonger zijn dan 18 jaar.

Op de volgende trainingen wordt er wel gecontroleerd:

  • Maandag 20.45 uur Andel
  • Dinsdag 19.00 uur Oosterhout
  • Dinsdag 21.15 uur Andel
  • Woensdag 19.00 uur Oosterhout
  • Donderdag 18.00 uur Oosterhout
  • Zaterdag 6.55 uur Gorinchem.

In Oosterhout wordt de controle gedaan door/namens het zwembad door een beveiliger. In Andel en Gorinchem zijn wij zelf verantwoordelijk. Dit betekent het volgende:
Je mag pas naar binnen nadat je gecontroleerd bent door de coronaverantwoordelijke. Dit zal IEDERE training gebeuren aangezien de controleur niet kan zien of je vaccinatie, herstel- of een testbewijs hebt. Naast de Coronacheck-app moet je ook je ID of paspoort bij je hebben om te controleren of de coronacheck bij jou hoort. Zorg ervoor dat je op tijd bij het zwembad in Andel of Gorinchem bent, want de controleur wil ook graag trainen. Dus zorg ervoor dat je maximaal 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent! Daarna zal de controleur zich om gaan kleden en kun je dus NIET meer naar binnen.

Het is vervelend voor degene die hierdoor niet kunnen trainen, maar de regels worden ons opgelegd en deze dienen we te volgen anders kunnen we helemaal niet trainen.

We hopen dat de regels snel weer soepeler worden.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Paul Wijnja

%d bloggers liken dit: