Opgericht op 20 mei 1968
 

Start winter seizoen 2021-2022

Vanaf maandag 6 september 2021 gaan de trainingen in de binnenbaden van Andel en Oosterhout beginnen. De trainingen in Gorinchem starten een week later.

Ondanks de goede weersverwachtingen en het feit dat Werkina een week langer open blijft, gaan we beginnen in Andel en Oosterhout. Aan het einde van het afgelopen winter seizoen zijn er afspraken gemaakt over wanneer we weer beginnen en dat kunnen we niet een week opschuiven.

Er zijn qua trainingstijden geen veranderingen, maar wel op maandag een verandering van locatie. Op maandag trainen de aspiranten, junioren en jeugd (vorig seizoen aspiranten < 12, aspiranten > 12 en junioren) niet in Oosterhout, maar in AquaAltena te Andel. In Andel hebben we vier banen net als in Oosterhout.

De trainingen op zaterdag 11 september in Andel en Gorinchem starten nog niet. De reden is de organisatie van de open water wedstrijd ter hoogte van de kruising Kooikamp en Vijcie in Sleeuwijk. Deze trainingen starten op 18 september.

Op feestdagen zoals eerste kerstdag en nieuwsjaarsdag zal er geen training zijn, daarnaast zal er met de carnaval ook geen trainen zijn.

Bij de mail van vorige week zat een bijlage met wie in welke groep is ingedeeld. Kom alleen trainingen op de tijden waarop je groep is ingedeeld. De indeling van de dagen, tijden en groepen kun je op de website vinden.

We zitten nog in een moeilijke periode en het is dus van belang dat iedereen de coronamaatregelen in acht neemt. Dus blijf thuis als je niet fit bent en probeer zo veel mogelijk afstand te houden.

%d bloggers liken dit: