Opgericht op 20 mei 1968
 
Zomervakantie 2021

Zomervakantie 2021

Aanstaande vrijdag krijgen de basisschool leerlingen in Werkendam vakantie en die duurt tot en met vrijdag 27 augustus 2021. In deze periode zijn er ook diverse trainers met vakantie en daardoor komen er trainingen te vervallen.

De eerste vier weken van de zomervakantie, dus van maandag 19 juli tot en met vrijdag 13 augustus is er GEEN trainen tussen 18.30 en 19.15 uur. Dit betekent dus dat de trainingen voor de minioren en aspiranten < 12 jaar komen te vervallen. De trainingen voor de aspiranten > 12 jaar, junioren, senioren en masters gaan in deze periode wel door. Dit is gelijk aan het schema van de zomer 2020.

De trimzwemmers hebben op dinsdag 27 juli hun laatste training voor de zomerstop en zullen dan drie weken GEEN trainen hebben. Op dinsdag 24 augustus hoopt Ineke iedereen weer te zien in AquaAltena te Andel.

Zoals het er nu naar uit ziet is er op maandag 30 augustus, dinsdag 31 augustus en donderdag 2 september GEEN trainen in Werkina te Werkendam. De reden hiervoor is dat dan de Zwem4daagse gepland staat. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de maatregelen die dan gelden ter bestrijding van het coronavirus.

Vanaf maandag 6 september gaan de trainingen weer in Andel en Oosterhout beginnen. De trainingen op zaterdag in Gorinchem en Andel beginnen ‘pas’ op 18 september vanwege de BOWR op 11 september.

%d bloggers liken dit: