Opgericht op 20 mei 1968
 

Swimteam Tryout Series

Na een lange periode zonder wedstrijden gaan we de komende weken een drietal wedstrijden organiseren. De Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB) heeft net als afgelopen winter een circuit gemaakt waaraan we deel kunnen nemen. Heette het circuit afgelopen winter nog het winter circuit, nu heeft men het de Swimteam Tryout Series genoemd. Dit zijn een drietal wedstrijden die we naar onze voorkeur kunnen organiseren.

We gaan in Zwembad Werkina op 26 mei, 5 juni en 19 juni deze wedstrijden organiseren. Voorlopig alleen voor zwemmers tot en met 26 jaar. Mocht de regering later de regels verder versoepelen dan zullen ook de zwemmers vanaf 27 jaar de kans krijgen om mee te doen.

Het inzwemmen begint om 13.30 uur en de wedstrijd zal om 14.00 uur beginnen. Dit kan veranderen als het zwembad ’s middags open is, maar dat zal dan te zijner tijd doorgegeven worden.

De zwemmers die mee mogen doen, krijgen ongeveer 10 dagen voor de wedstrijd een uitnodiging met daarin alle informatie. Mocht je niet mee kunnen of willen doen, dan staat daar ook de link om af te melden.

Voor iedere wedstrijd zijn ook vrijwilligers nodig. Als er ouders of zwemmers (die niet mee mogen of willen doen) zijn die willen helpen, geef dit dan door aan Dirk de Kooter.

Hopelijk kunnen we in juli de uitgestelde clubkampioenschappen houden, dit is een mooie manier om weer aan alles te wennen.

%d bloggers liken dit: