Opgericht op 20 mei 1968
 
Fijne Feestdagen

Fijne Feestdagen

Wat was het een raar zwemjaar. Er waren bijna geen wedstrijden of andere evenementen. Voor trainingen moest je reserveren en er waren weken, zoals nu, dat we helemaal niet konden zwemmen. Er werd hierdoor vooral veel in het open water gezwommen. Daarnaast deden we de ledenvergadering pas in september en on-line.

Als we dan terugkijken dan zie ik vooral dat we een club zijn waar het niet alleen om het zwemmen gaat. Het gaat vooral om elkaar. We missen elkaar als we een tijdje niet samen kunnen trainen en we geven om elkaar als er iemand is die het moeilijk heeft. Dit maakt het dat we zo’n mooie vereniging zijn waar we met z’n allen trots op mogen zijn.

Laten we hopen dat op 19 januari de zwembaden weer open gaan en we weer lekker kunnen trainen. Al is het dan maar dat je moet reserveren. Hopelijk kunnen we dan verderop in 2021 weer wedstrijden gaan zwemmen en organiseren zoals zomerse clubkampioenschappen en de BOWR.

Ik wil iedereen bedanken voor zijn inzet en medewerking dit jaar. In het bijzonder de trainers, mede bestuurs- en commissieleden en andere vrijwiliggers.

Iedereen fijne Kerstdagen gewenst en een gezond en gelukkig 2021.

%d bloggers liken dit: