Opgericht op 20 mei 1968
 
Happy New Year!

Happy New Year!

We hopen dat iedereen de feestdagen goed is doorgekomen en er toch van heeft kunnen genieten. 

2021 is begonnen en hopenlijk kunnen we snel weer gaan zwemmen. Wanneer er weer wedstrijden of andere evenementen gaan komen weet nog niemand. Uiteraard zitten we daar samen met de zwemcommissie bovenop en zodra er weer wat georganiseerd kan worden gaan we daar direct mee aan de slag.

We zijn nog aan het kijken of we de Pubquiz kunnen organiseren, maar dan natuurlijk online. Meer berichtgeving volgt hierover op een later tijdstip. 

Het enige wat op dit moment nog doorgaat is het ophalen van oud papier. Omdat er dit jaar enkele mensen zijn afgehaakt zouden we het op prijs stellen als er een paar mensen zijn die zich hier voor aanbieden. Het gaat om 1 á 2 ophaalbeurten per jaar. Het is altijd op de 2e zaterdag van de maand en duurt vanaf 8 tot ongeveer 11 uur ‘smorgens. We hebben gelukkig een flinke ploeg dus je hoeft echt maar één of hooguit 2x per jaar te lopen. Bovendien zit het papier allemaal in containers dus je hoeft ook niet meer met dozen te sjouwen. Aangezien er nu alleen mannen in de ploeg zitten zou het ook leuk zijn als er eens wat vrouwen zich aanmelden. Dit kan bij paul@wijnja.com.

Tot slot wensen we iedereen vooral een gezond, gelukkig en sportief nieuwjaar. Hou vol en hou afstand, maar denk wel aan elkaar.

Bestuur De Biesboschzwemmers

%d bloggers liken dit: