Opgericht op 20 mei 1968
 
Reserveringssysteem uitgebreid

Reserveringssysteem uitgebreid

Sinds enkele weken lopen de cijfers met betrekking tot het coronavirus op en daarom is door de regering 2 weken geleden besloten dat er maximaal 30 personen vanaf 18 jaar in één ruimte mogen zijn. Voor zwembaden geldt zelfs als voorwaarde dat een groepje zwemmers uit maximaal 4 personen (per baan) mag bestaan. Dit betekent dat er in een 6-banen bad maximaal 24 zwemmers mogen trainen. De trainer(s) tellen niet mee.

Trainingen
Op dinsdag en donderdag wordt er al gewerkt met een reserveringssysteem en we gaan dit ook instellen voor de trainingen op maandagavond in Andel en zaterdagochtend in Gorinchem. Er kunnen dan per training maximaal 24 personen reserveren. Vanaf zaterdag 31 oktober moet er daarom voor de trainingen voor de masters en senioren gereserveerd worden. Je kunt maximaal 2 trainingen vooruit reserveren.

Om iedereen een eerlijke kans te geven wordt het rooster als volgt:

Dag Tijdstip Locatie Groep(en)  
Maandag 18:00-19:00 uur Oosterhout aspiranten < 12, aspiranten > 12, junioren  
  20:45-21:45 uur Andel masters, senioren RESERVEREN
Dinsdag 18:00-19:10 uur Oosterhout aspiranten > 12, junioren  
  19:15-20:40 uur Oosterhout senioren RESERVEREN
  21:15-22:00 uur Andel trimzwemmen  
Woensdag 19:00-20:00 uur Oosterhout vervalt  
Donderdag 18:00-19:00 uur Oosterhout masters, senioren RESERVEREN
Zaterdag 06:55-07:55 uur Gorinchem masters, senioren RESERVEREN
  09:00-10:00 uur Andel minioren, aspiraten < 12, aspiranten > 12, junioren   

Zwemmers die behoren tot de senioren groep mogen maximaal drie keer per week reserveren. De masters mogen maximaal twee keer per week reserveren.

De aangepaste groepsindelingen zijn per mail verzonden, dit heeft niets te maken met de baanindeling. Houdt je aan deze indelingen en kom alleen als je groep op het rooster staat.

Mondneusmasker
Zoals al eerder aangegeven is er een dringend advies om een mondneusmasker te dragen in de openbare binnenruimtes. Dit betekent dat je zodra je het zwembad inkomt tot en met de kleedkamer en na de training vanuit de kleedkamer tot en met buiten een masker op hebt. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Als je met iemand meerijdt (buiten je gezin) wordt eveneens geadviseerd om een masker op te zetten. Het is aan de chauffeur om dit zelfs te verplichten.

We hopen dat iedereen zich aan de regels houdt en gezond blijft.

%d bloggers liken dit: