Opgericht op 20 mei 1968
 

Aanpassing reserveringssysteem

Sinds zaterdag 31 oktober wordt voor de trainingen van maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag voor de senioren en masters het reserveringssysteem gebruikt. De masters mogen twee keer per week trainen en de senioren drie keer per week. Het is duidelijk dat er een grote behoefte is om te trainen, want de trainingen van maandag en zaterdag zijn voor de komende week al vol.

De mogelijkheden om te reserveren zijn enigszins aangepast. Het is nu mogelijk om maximaal één week vooruit te reserveren, de reserveringen die er al in stonden zijn blijven staan. We doen dit om het voor iedereen eerlijker te maken om te reserveren. Daarnaast kun je maximaal twee trainingen vooruit reserveren.

De afgelopen twee weken konden de senioren kiezen tussen maandag OF donderdag om in Oosterhout te trainen. Vanaf nu is het mogelijk om op beide avonden te trainen. De reden hiervoor is dat er dan mogelijk meer ruimte op maandag of zaterdag komt voor andere zwemmers die niet op dinsdag en/of donderdag kunnen trainen. Daarnaast mogen de masters ook op donderdag komen trainen. LET OP: de baanlengte op donderdag is 50 meter.

Mocht je voor een training gereserveerd hebben, maar er achter komen toch niet te kunnen annuleer dan je training dan kan misschien de eerst volgende op de wachtlijst komen trainen.

We hopen dat we zo snel mogelijk weer op de oude vertrouwde manier kunnen gaan trainen, maar tot die tijd blijven we gebruik maken van het reserveringssysteem met de eerder genoemde beperkingen.

Als je vragen hebt over het reserveren, mail dan naar Paul.

We hopen dat iedereen zich aan de regels houdt en gezond blijft.

%d bloggers liken dit: