Aanvullende maatregelen trainen in Oosterhout

Naar aanleiding van de aanscherping van de maatregelen om het coronavirus te bestrijden, zijn er door Recreatieoord De Warande nog enkele maatregelen genomen die direct betrekking om onze trainingen in Oosterhout hebben. Het gaat hier om het wachten voor we naar binnen gaan en de looproutes in het zwembad.

Veilig wachten buiten het zwembad
Vanaf vandaag (maandag 19 oktober 2020) zijn er op meerdere parkeervakken hekken geplaatst. Het is de bedoeling om in deze vakken te wachten tot 5 minuten voor aanvang van de training. dan mag men het zwembad betreden. Maak gebruik van deze vakken om onveilige situaties te voorkomen. Zeker nu het vroeger donker wordt is het gevaarlijk om op de rijbaan te wachten.

Nieuwe looproutes in het zwembad
De looproute voor de aankomst in en het vertrek uit het 50m bad is als volgt aangepast: Kom met je zwemkleding onder je kleding naar het zwembad.
Aankomst: Binnenkomst via de hoofdingang 5 minuten voor aanvang van de training, vervolgens meteen linksaf de gang in en door de glazen deur dan vervolgens rechtsaf het zwembad in. Wissel je schoenen naar slippers voor je het zwembad zelf binnen gaat. Uitkleden aan de zijkant van het bad. (Noot: onduidelijk is waar dit moet gebeuren.)
Vertrek: Verlaat op aangeven van de trainers het zwembad en verlaat de zwemzaal via de douches (die niet aan staan) richting de kleedkamers. Zowel de kleedcabines als de kleedkamers zijn open. Kleed zo snel mogelijk om (houdt bij het omkleden ook anderhalve meter afstand tot personen >18 jaar) en verlaat het gebouw zo snel mogelijk na de training.
Op maandag en donderdag tijdens de training van 18-19u zullen de zwemmers gefaseerd in groepen uit het water komen, omkleden en het zwembad verlaten. Om 19.15u dienen alle zwemmers het gebouw verlaten te hebben omdat dan de banenzwemmers van de gemeente binnen komen.

Bron: OZ&PC De Warande