Opgericht op 20 mei 1968
 
Jeugdmiddag thuis

Jeugdmiddag thuis

Woensdag 25 maart zou de laatste jeugdmiddag van het seizoen 2019-2020 zijn voor de basisschool leerlingen die lid zijn van de Biesboschzwemmers. Echter door het coronavirus (Covid-19) kon de jeugdmiddag net als de trainingen en wedstrijden niet doorgaan.

Pleuni en Jacqueline echter vonden het zonde om alles te verschuiven en daarom hebben ze de spullen bij elkaar gebonden en naar de zwemmers toegebracht. In het pakket(je) zitten knutselspullen en ook een quiz.

Voor Pleuni was het laatste seizoen dat ze samen met Jacqueline de jeugdmiddagen organiseerde. Ze heeft het 12 jaar gedaan. Als er iemand is die samen met Jacqueline de jeugdmiddagen de komende seizoenen wil gaan organiseren dan kan je je opgeven bij Pleuni of Jacqueline.

%d bloggers liken dit: