Maatregelen Coronavirus

Net als bij andere verenigingen binnen onze gemeente en in navolging van de adviezen van het RIVM worden bij De Biesboschzwemmers de volgende maatregelen in acht genomen.

Leden die last hebben van één van de onderstaande klachten verzoeken wij thuis te blijven en niet te trainen of naar wedstrijden te komen:
• Verkoudheid
• Hoesten
• Koorts (meer dan 38 graden)

Dit geldt ook voor alle trainers. Bij bovenstaande klachten moeten zowel trainers als leden thuisblijven.

Als je niet kan trainen of training kan geven dan graag afmelden via zwemcie@b-b-z.nl. Ben je opgesteld voor de competitiewedstrijd van aanstaande zaterdag, maar kun je niet meedoen, dan ook graag op tijd afmelden.

De ledenvergadering die gepland staat voor 26 maart aanstaande gaat vooralsnog gewoon door. Mocht hier verandering in komen dan laten we dit natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Heb je vragen over het bovenstaande dan kun je contact opnemen met Paul Wijnja of een e-mail sturen aan zwemcie@b-b-z.nl.

Meer informatie over het coronavirus kunt je lezen op de website van de GGD en op de website van het RIVM. Zit je vraag hier niet tussen? Bel dan met het RIVM 0800 – 1351 of de GGD: 0900 – 364 64 64.