Robin negende in Hoeksewaard triathlon

Mijnsheerenland, 1 september 2019 – Op dezelfde locatie als de open water wedstrijd van Strijen, werd voor de 30e keer een triathlon georganiseerd. Robin Iking kwam bij de 20-plussers aan de start en hij eindigde als negende.

Helaas bleek er het een en ander met de tijdwaarneming niet goed gegaan te zijn, want van de diverse onderdelen zijn er geen tijden, of onbetrouwbare tijden, geregistreerd. De eindtijd van Robin van één uur negen minuten en 48 seconden was goed voor een negende plaats in zijn categorie, de heren 24 tot 40 jaar. Overall werd Robin 26e van de 230 deelnemers.

Voor Robin was dit zijn zesde triathlon van dit jaar met deelnames in Gorinchem, Waalwijk, Oss, Giessenburg, Oosterhout en dus als laatste Mijnsheerenland. In Oss heeft hij deelgenomen aan een kwarttriathlon en de overige vijf waren 1/8 triathlon’s.