Opgericht op 20 mei 1968
 

Tussenstand Zuidelijke Cirkel 2018

Het afgelopen weekend was de derde wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel 2018. In het verre Vlissingen kwam namens de Biesboschzwemmers alleen Nico Swart aan de start. Vergezeld van zijn ‘voormalige’ teamgenoten van Den Doorn heeft hij daar op drie afstanden gestart.

 

Er kwamen in totaal 15 verenigingen aan de start en in het verenigingsklassement legde Nico beslag op de 13e plaats gedeeld met SWNZ. De zes zwemmers van Den Doorn wisten beslag te leggen op de vierde plaats achter PSV, Old Dutch en Scheldestroom.

 

Na de tweede ronde stonden de masters van de Biesboschzwemmers op een tweede plaats achter PSV, maar voor Old Dutch en Den Doorn. Met de resultaten van de derde wedstrijd erbij staan de BBZ-masters op een vierde plaats achter PSV, Old Dutch en Den Doorn.

 

Met het opheffen van Den Doorn staan de Werkendammers dus virtueel op een derde plaats. De tussenstand na drie wedstrijden is als volgt:

# Tussenstand na ronde 3 Pnt.
1 PSV 300
2 Old Dutch 265
3 Den Doorn 250
4 De Biesboschzwemmers 231
5 RZ 194

 

De volgende wedstrijden is op 22 september in Nijmegen en daarna nog in Roermond (4 november) en Eindhoven (2 december).

 

In het verleden heeft Den Doorn al eens beslag weten te leggen op de derde plaats in het verenigingsklassement, misschien is er nu wel meer mogelijk nu de mastersgroep van De Biesboschzwemmers en Den Doorn samen op gaan trekken.

%d bloggers liken dit: