Opgericht op 20 mei 1968
 

Records voor Nico Swart

Vlissingen, 13 mei 2018 – Als enige deelnemer van de Biesboschzwemmers heeft Nico Swart deelgenomen aan de derde wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel 2018. Nico zwom de 25 vrije slag, 50 schoolslag en 100 vlinderslag en hij wist een persoonlijk en clubrecord te zwemmen.

De middag begon voor Nico met de 50 ‘school’ en hierop wist hij het clubrecord met ongeveer drie seconden aan te scherpen. Nico bleef iets meer dan een tiende van een seconde boven zijn eigen persoonlijke record.

Op de vrije slag sprint kon Nico helaas niet zijn tijd aanscherpen aangezien hij bij de start niet goed van het startblok kwam, maar desondanks werd hij derde in zijn categorie.

Op de laatste afstand, de 100 vlinderslag, wist Nico zijn persoonlijk record met ruim anderhalve seconde aan te scherpen. Nico zwemt dit nummer heel weinig, maar hij liet zien dit goed te beheersen.

De volgende wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel is medio september van dit jaar, maar eerst staan de Europese Masters Kampioenschappen in dezelfde maand gepland en aan deze kampioenschappen zal Nico mee gaan doen.

Uitslag

%d bloggers liken dit: