Foto’s tweede jeugdmiddag 2017-2018

Afgelopen woensdag 10 januari 2018 was de tweede jeugdmiddag van het seizoen 2017-2018. De eerste jeugdmiddag had als thema ‘Eigen huis en tuin’ en het thema van de tweede jeugdmiddag had het toepasselijke thema voor dit jaar. Het thema was ‘De Biesboschzwemmers 50 jaar’, omdat de vereniging 50 jaar geleden, in 1968, is opgericht.

Net als de eerste middag was ook de tweede jeugdmiddag een succes. Er waren bijna 30 kinderen aanwezig en hiermee geven ze aan dat de middagen een succes zijn en dat Pleuni van de Pol en Jacqueline Kieboom leuke activiteiten verzinnen voor de jonge zwemmers en zwemsters.

De tweede middag bestond uit het spelen van een aantal rondes bingo, een kwiz en het maken van een bord om medailles, oorkondes etc. aan op te hangen.

De volgende middag is op woensdag 28 maart en het thema wordt via de uitnodiging bekend gemaakt.

Van de middag zijn foto’s gemaakt door Pleuni.

Geef een reactie