Opgericht op 20 mei 1968
 

Trainingen maandag en dinsdag in Oosterhout vervallen

Door technische problemen komen de trainingen in Recreactieoord De Warande op maandag en mogelijk ook dinsdag te vervallen. Achter de schermen is gezocht naar oplossingen, maar dit lukt niet voor alle trainingen.

De zwemmers die behoren tot de aspiranten groep kunnen op maandag NIET trainen. De jeugdzwemmers kunnen eventueel op maandag trainen van 20.45 – 21.45 uur in Andel bij de senioren en masters. Houdt er rekening mee dat het dan druk kan zijn, pas je dus aan.

De junioren en jeugdzwemmers van de dinsdag avond kunnen van 18.00 -19.00 uur trainen in Andel, tijdens het uur van Den Doorn. Hoe het een en ander ingedeeld gaat worden, zien jullie ter plaatse. De zwemmers van de senioren groep kunnen op dinsdag NIET trainen.

We hopen dat het rooster vanaf woensdag weer normaal gevolgd kan worden. Mocht het anders zijn, dan wordt dit op de website gemeld.

%d bloggers liken dit: