Opgericht op 20 mei 1968
 

Programma Swimkick/Minioren circuit deel 1

Op zaterdag 7 oktober is de eerste wedstrijd van het Swimkick/Minioren circuit. In AquaAltena te Andel zijn de Biesboschzwemmers gastheer voor de zwemmers en zwemsters van Bijtelskil, De Warande, Den Doorn en ZVDO ’74. Het inzwemmen en de juryvergadering beginnen om 14.30 uur en de wedstrijd zal om 15.00 uur beginnen. Als alles goed verloopt is de wedstrijd rond 17.15 uur afgelopen.

Voor degene die benieuwd zijn naar het programma, die kunnen hier onder vinden. Voor de officials en ploegleiders zijn er programma beschikbaar. Er is een beperkt aantal beschikbaar voor de verkoop en deze kosten € 1,00 per stuk.

De uitslagen zijn op twee pagina’s te vinden. De uitslagen van de programmanummers 1 tot en met 22 zijn te vinden op https://www.b-b-z.nl/zwemtijden/livetiming/livetiming-swimkickminioren-deel-1/ en de uitslagen van de nummers 101 t/m 104 en 201 tot en met 204 zijn te vinden op https://www.b-b-z.nl/zwemtijden/livetiming/livetiming-senioren-deel-1/

%d bloggers liken dit: