Passen nieuwe clubkleding

Volgend jaar bestaat onze vereniging 50 jaar. Tijdens het 40 jarig jubileum kregen we allemaal nieuwe trainingspakken en in de jaren daarna nieuwe broekjes en shirtjes om tijdens de wedstrijden te dragen. Dat is dus alweer 10 jaar geleden en daarom tijd voor wat nieuws.

We willen jullie daarom vragen om op zaterdag 21 oktober naar het Bieshonk te komen om de nieuwe clubkleding te passen. We zijn dan vanaf 8:30 tot 12:00 uur aanwezig om iedereen de nieuwe clubkleding te laten passen.

Nu zal je denken wat gaat dat allemaal kosten. Nou, niet zoveel want we hebben twee fantastische sponsors gevonden die een groot gedeelte bijdragen en daarnaast hebben we als club ook flink gespaard de afgelopen jaren om de kosten voor de leden zo laag mogelijk te houden. Voor het gehele kledingpakket vragen we dan ook maar een kleine bijdrage. Hoeveel dit wordt hoor je tijdens de passessie.

Kun je niet op deze datum dan is er nog een mogelijkheid om tot en met vrijdag 27 oktober alleen op afspraak de kleding te passen. Je kunt daarvoor een afspraak maken met Annette Wijnja (annette@wijnja.com)

We zien jullie dus graag allemaal op:

ZATERDAG 21 OKTOBER VAN 8:30 TOT 12:00 IN HET BIESHONK

ps. Foto bij dit artikel heeft niets met de kleding te maken!

One Comment

Geef een reactie