Nieuwe leden sinds zomervakantie 2017

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om nieuwe leden te werven voor de zwemclub. Naast het vriendjes/vriendinnetjeszwemmen, hebben we schoolzwemmen gegeven, is er voor het eerst een borstcrawlcursus gegeven en na het diplomazwemmen hebben de aspiranten en junioren laten zien wat zij allemaal geleerd hebben tijdens de trainingen.

 

Al dit heeft er toegeleid dat er weer een leden bij zijn gekomen. Sommige hadden voor de zomervakantie al meegetraind en anderen zijn lid geworden omdat ze verhuisd zijn. Daarnaast zijn er ook een aantal lid geworden omdat ze de demonstratie gezien hebben. In de maanden augustus en september zijn de volgende zwemmers ingeschreven:

 • Kaila Vonk
 • Jevon van der Stelt
 • Dustin van der Stelt
 • Tessa van der Spoel
 • Amy den Haan
 • Robin Iking
 • Anieke aan de Wiel
 • Evi Visser
 • Annelieke Neele

 

Helaas zijn er ook een aantal leden gestopt wegens verschillende redenen:

 • Lise van Oost
 • Sara Hovestadt
 • Lukas Schmidt
 • Rebekka Schmidt
 • Sien Ruijtenberg
 • Chantal Paans
 • Lotte Vink
 • Quincy Vroege
 • Teus Dekker

 

Op dit moment zijn er zaterdag ochtend in Andel veel nieuwe gezichten die aan het kijken zijn of ze zwemmen leuk vinden. Hopelijk worden zijn in oktober lid.

2 Comments

Geef een reactie