Opgericht op 20 mei 1968
 

Stem op ons tijdens de Rabo Clubkas Campagne (#RCCAltena)

De afgelopen maanden konden verenigingen en stichtingen zich aanmelden om mee te doen aan de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Altena. De leden van de Rabobank Altena kunnen door middel van hun stem beslissen hoe Rabobank Altena hun donatiebudget verdeeld onder de verenigingen en stichtingen.

De Rabobank Altena heeft € 50.000,- beschikbaar en van dinsdag 9 mei tot en met maandag 22 mei kunnen leden vijf stemmen uitbrengen op verenigingen en stichtingen die ze een warm hart toedragen. Het stemmen gebeurt via de website van de Rabobank Clubkas Campagne. Informatie hierover ontvangen de leden van de Rabobank.

Alle leden vanaf 18 jaar kunnen een stem uitbrengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen en kan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitbrengen. De waarde van een stem wordt bepaald door het aantal uitgebrachte stemmen. Je hoeft geen lid van de vereniging te zijn waarop je je stem uitbrengt, de leden van de Rabobank mogen op alle verenigingen stemmen die meedoen aan de Clubkas Campagne.

Het stemmen gebeurt online in een beveiligde omgeving. De stemcode ontvang je per email en kan niet meer dan één keer verstuurd worden. Je moet deze dus niet kwijt raken! Als je je stemmen bevestigd hebt, kun je niets meer wijzigen.

De uitslag van de stemming wordt bekend gemaakt tijdens de finale in juni.

De Biesboschzwemmers hopen uiteraard op een groot aantal stemmen, zodat we een mooi bedrag ontvangen waar we voor alle leden iets moois mee kunnen doen.

%d bloggers liken dit: