Opgericht op 20 mei 1968
 

Nieuwe website

Sommigen zullen het vanmiddag, donderdag 4 mei 2017, gemerkt hebben dat de website van ‘De Biesboschzwemmers’ niet in de lucht was. De reden hiervoor was niet dat we gehackt waren, maar er is een compleet nieuwe website geplaatst.

De afgelopen weken is er op de achtergrond een nieuwe website gebouwd en die is vanaf vandaag online. Dit wil niet zeggen dat alles goed werkt, er zullen nog links zijn die niet werken of verwijzingen zijn naar pagina’s die niet meer bestaan. Mocht je dit merken, stuur dan een mail naar webmaster@b-b-z.nl met daarin een duidelijke beschrijving van wat er niet goed ging.

De nieuwe website heeft als voordeel dat een groot aantal pagina’s goed getoond worden op een mobiele telefoon of tablet. Het gaat dan vooral om de nieuwsberichten. De pagina’s die zelf ontworpen zijn, zoals de tijdenregistratie, clubrecords worden op de mobiele communicatiemiddelen niet goed getoond.

We hopen dat iedereen veel plezier mag beleven aan de nieuwe website en dat hij maar net zo vertrouwd mag gaan aanvoelen als de vorige versie die al weer vele jaren dienst deed.