Opgericht op 20 mei 1968
 

Informatie gebruik AquaAltena

Vanaf vandaag (8 september 2014) gaan we gebruik maken van het nieuwe zwembad in Andel. De Kikvors wordt afgebroken en dus gaan we nu naar AquaAltena. Er zijn enkele zaken van belang, graag hiervoor je aandacht.

  • Op maandag- en donderdagavond maken we gebruik van de kleedkamers 2 en 4. De dames kleden om in hok 2 en de heren lopen een stukje verder voor hok 4.
  • Je spullen niet op de grond laten liggen in de kleedkamers, het kan namelijk zijn dat er schoongemaakt wordt.
  • Als er geen badpersoneel aanwezig is, is de draaideur dicht en moet iedereen via de deur naast de draaideur. Deze deur valt in het slot en is van buitenaf NIET te openen, dus iedereen graag op tijd aanwezig. In ieder geval minimaal 5 minuten voor aanvang van de training.
  • De trainingslijnen liggen in het grootste bergingshok aan de keerpuntzijde. Dit is ter hoogte van baan 3 en 4. Er zijn 5 lijnen, voor de eerste week zijn de zwemmers van baan 3 verantwoordelijk om deze in het water te leggen. http://www.letterpresslove.co.uk/

Voor de rest geldt hetzelfde als ook in Giessen, we zijn gebruikers van het zwembad dus gedraag je normaal en luister naar de aanwijzingen van de trainer(s).

Voor de ouders is het nog steeds mogelijk om vanuit de centrale hal de training te kunnen volgen.