Opgericht op 20 mei 1968
 

Biesboschzwemmers in de prijzen tijdens Powerhouse Sport Awards

Op vrijdag 10 januari 2014 werden in DAlburcht te Wijk en Aalburg de Powerhouse Sport Awards uitgereikt. Deze sportverkiezing beleefde zijn 20e editie en opnieuw was er een lid van de Biesboschzwemmers genomineerd. Annette Wijnja was één van de vijf dames die ging voor de titel van Sportvrouw senioren.

De keuze wordt gemaakt door een jury van20 personen, hieronder zijn onder andere ex-sporters en journalisten. Zij geven punten en degene met de meeste punten is de winnaar. Annette werd helaas geen sportvrouw, Marianne Vos ging opnieuw met de bokaal naar huis toe. Soraya van Hees en Marlies van Baalen waren de nummers twee en drie.

Toch was er een prijs voor de Biesboschzwemmers. In de 20 jaar is de Werkendamse zwemvereniging namelijk het meest genomineerd.

De Biesboschzwemmers willen organisator van het eerste uur Jetty Duister, hartelijk dank voor deze mooie prijs.

%d bloggers liken dit: