Opgericht op 20 mei 1968
 

Geen titels bij Powerhouse Sport Awards

[b]In Wijk en Aalburg werden deze avond de Poiwerhouse Sport Awards uitgereikt. Sporters uit het land van Heusden en Altena, de Bommelerwaard en de Langstraat waren naar het MFC gekomen voor de verkiezingen die voor de 19e keer werden gehouden. De drie nominaties werden voor de Biesboschzwemmers niet omgezet in prijzen.[/b]

De eerste van de Biesboschzwemmers die naar voren mocht komen was Thomas Zielhorst. Zijn goede prestaties in 2012 waren voldoende om bij de laatste vijf te komen, maar de prijs ging aan zijn neus voorbij. De titel was voor Coen Swijnenburg en die zal in Werkendam weer de tegenstander van Thomas zijn. Coen woont namelijk in Hank.

Harry Cornet was bij de heren genomineerd en had o.a. tegenstand van Michiel van der Heijden. Michiel doet aan mountainbiken en wist onder andere tweede te worden bij de beloften op het Wereld Kampioenschap in Oostenrijk. Michiel kreeg dan ook de titel sportman van het jaar 2012.

Bij de dames was Annette Wijnja genomineerd, maar met de tegenstand van veel winnares Marianne Vos was het feit dat ze genomineerd was al een prijs. Aan het einde van de avond bleek dit ook terecht. Marianne kreeg opnieuw de titel sportvrouw van het jaar.

Op 15 februari worden in sporthal De Crosser de prijzen van de Gemeente Werkendam uitgereikt. De zwemmers die een of meerdere titels hebben behaald tijdens Brabantse en/of Nederlandse Kampioenschappen zijn doorgegeven aan de organisatie en het wordt nu afwachten of er dan wel titels worden binnen gehaald.

%d bloggers liken dit: