Opgericht op 20 mei 1968
 

Biesboschzwemmers driemaal genomineerd

Op vrijdag 20 januari 2006 zullen in MFC dAlburcht de sportprijzen van Sport FM uitgereikt worden. De sporters komen uit de Bommelerwaard, de Langstraat en het Land van Heusden en Altena. Namens de Biesboschzwemmers zijn Ben Dersigni, Marcha Admiraal en Marjo Goelema genomineerd. Jenette Tolhoek is ook genomineerd, maar dan op het onderdeel atletiek.

Ben Dersigni is genomineerd voor de titel sportman senioren en moet het opnemen tegen Marco Vermond (ateletiek), Henry van Vugt (ultrasport), Patrick Lakerveld (motorsport) en Yuri van Gelder (turnen).

Marcha Admiraal is genomineerd voor de titel sportvrouw junioren. Haar tegenstandsters zijn: Mara de Vries (paardensport), Viviane van Hees (fietscross), Sanne Crum (zeilen) en Angeline Beekhof (twirling).

Marjo Goelema en Jenette Tolhoek kunnen de titel sportvrouw senioren winnen. Zij moeten het, behalve tegen elkaar, ook opnemen tegen: Marianne Vos (wielrennen), Marlies van Baalen (paardensport) en Bianca van Tuyl (snowboarden).

Tussen 19.00 en 21.30 uur zullen in de diverse categorieen de winnaars bekend gemaakt worden en is ook bekend of de Biesboschzwemmers er een sportman/vrouw bij hebben.